Judoka van het jaar 2022 Anna Hudson

Anna is niet zomaar het talent van het jaar geworden. Anna beschikt over een aantal vaardigheden die we nodig hebben om judo te beheersen.

Om een klein beeld te schetsen; Anna is negen jaar, haar vader is afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk en haar moeder is geboren in Rusland. Thuis wordt er Engels gesproken en Anna gaat naar een Internationale school.
Ze heeft een jonger broertje en jonger zusje die ook judoën. Anna helpt hen om op tijd op judo komen, helpt ze met omkleden, zodat de judopakken perfect zitten.

Ze begon op 4 jarige leeftijd met judo en heeft weleens wat andere sporten naast judo geprobeerd, maar judo staat bij haar op nummer 1. Als Anna in de les aanwezig is, dan is zij volledig gericht op de instructies en een perfectionist in het correct uitvoeren van de technieken. Daarbij voelt ze haarfijn aan wat haar trainingspartners doen en helpt ze waar ze kan, een stuk je hoger pakken, je voet iets meer naar links, ga zo maar door. Anna is een gever, ze wil andere judoka’s graag dingen leren.
Door haar motivatie en leergierigheid is ze bereid om nieuwe dingen tot zich te nemen en sneller te groeien in wat ze doet. Dit heeft ons doen besluiten dat Anna Hudson dit jaar ons talent van het jaar is geworden.