Enthousiast, blij en gelukkig

Mijn zoontje van 5 ‘Jazz’ gaat sinds september vorig jaar met heel veel plezier naar de lessen van Meester Ewoud.

Hij begon wat voorzichtig maar daar kwam snel verandering in. Inmiddels voelt hij zich al aardig op zijn plek.  

Als Jazz het soms toch nog moeilijk vindt om mij los te laten als ik hem breng, weet Ewoud hem altijd op een hele fijne manier af te leiden en haal ik hem daarna weer enthousiast, blij en gelukkig weer op. Dit geeft mij vertrouwen en een gerust gevoel bij het achterlaten.

Vol overgave heeft Jazz zich ingezet voor de loten  club actie. Vast beraden om te winnen moest iedereen in onze omgeving mee doen om hem maar vooral de Judomeester te helpen aan een nieuwe Judomat. Hij won niet maar was apetrots op zijn wel verdiende medaille.

Thuis wordt nu met regelmaat een matras tevoorschijn gehaald en laat hij na de les maar al te graag zijn nieuw geleerde grepen en worpen zien.

Waar Jazz eigenlijk alles snel zat is, moet hij er nu toch echt niet aan denken Judo en Ewoud te moeten missen. Hij heeft het echt naar zijn zin!
In zijn doen en laten merk ik dat hij sterker in zijn schoenen begint te staan.

Zelfverzekerd vertelt hij over de lessen aan andere mensen en voelt hij zich trots mee te kunnen praten met kindjes op school die ook op een Judo school zitten. Hij is er dan ook echt van overtuigd dat hij de leukste en liefste meester heeft van allemaal. 

Geschreven door: Diana